Spel en ontspanning

U bent met een grote groep en zoekt een dagvullende activiteit in de natuur? We stelden voor u een aantal groepspelen samen vol avontuur, humor en vertier. Elk spel laat u bovendien de mooiste plekjes van de omgeving zien.

Inleiding

  • Een spel wordt gespeeld in 4 teams. Zowel kinderen als volwassenen kunnen deelnemen. Er zijn geen specifieke vaardigheden vereist behalve een goed gezondheid en stevige stapschoenen.
  • Er zijn 4 stopplaatsen, waarvan er twee in de voormiddag en 2 in de namiddag door elke groep worden aangedaan.
  • Je bent 5 tot 6 uur te midden de bossen en velden.
  • Zowel op de stopplaatsen als tijdens de wandeltochten moeten er opdrachten uitgevoerd worden. Bijkomende opdrachten dienen in en rond L'Ambiance uitgevoerd te worden.
  • 's Avonds worden punten gegeven en wordt één groep tot winnaar uitverkoren.
  • Voor elk spel zijn 1 of 2 spelmasters nodig, die de voorbereidingen op zich nemen. De spelmasters kunnen zelf ook deelnemen aan het spel, maar mogen niet de antwoorden op de opdrachten verklappen.

Spelinstructies

De spelinstructies kan u hieronder downloaden als een gecomprimeerd bestand. Om de bestanden te decomprimeren dient u met een Windows computer over Winzip (of equivalent) te beschikken. Op Mac computers gebeurt het decomprimeren automatisch. Om 'vals spelen' door deelnemers tegen te gaan moet je ook over een paswoord beschikken om het bestand te openen. Dit paswoord kan je opvragen bij de commercieel verantwoordelijke van L'Ambiance. 

Spel De hoge arm 2 download
Spel De hoge arm 1 download